3 cupluri care nu vor dura in timp impreuna

Toti ne dorim relatii perfecte care sa dureze mult timp, sa functioneze si sa ne faca pe deplin fericiti. Odata ce ai inceput o relatie si simti fiorul dragostei, iti doresti sa ramai toata viata alaturi de partenerul tau, dar uite ca este posibil ca din punct de vedere astrologic sa nu fii compatibil unul cu celalalt.

Aceste 3 cupluri nu pot sa cladeasca o relatie fericita si iata de ce:

Berbec si Scorpion. Acesti doi nativi sunt atat de diferiti incat nu isi pot inchipui cum s-au inteles pana acum. Cu toate acestea, au reusit sa formeze un cuplu interesant, chiar si pentru o perioada scurta de timp. Au trait momente pasionale, intense, de care s-au bucurat la maximum. S-au indragostit de la prima vedere, dar au trecut di prin drame pe care le duceau de fiecare data la un alt nivel. Berbecul este o fire libertina, independenta si care nu suporta sa dea explicatii pentru tot ce face, iar Scorpionul adora sa detina controlul si sa isi acapareze partenerul, indiferent de situatie.

Taur si Varsator. Desi cei doi se atrag ca magnetii, lucrurile merg pe dos de fiecare data. Echilibrul lipseste total intre cele doua semne zodiacale, tocmai de aceea conflictele nu vor inceta sa apara nici dupa nenumaratele impacari prin care au trecut. Taurul isi doreste o relatie calma, fara drame, alaturi de un partener care este dispus sa il asculte si sa se supuna cerintelor sale. In schimb, Varsatorul nu are nici cea mai mică intentie sa cedeze in fata presiunilor si nu se fereste sa isi arate firea nonconformista. Va face intotdeauna doar ce va vrea, indiferent daca va fi sau nu pe placul partenerului.

Leu si Scorpion. Aceasta relatie nu are cum sa fie una fericita din moment ce Leul nu va primi complimentele pe care doreste sa le auda de la Scorpion. Relatia lor se bazeaza mai mult pe atractie fizica, dar asta nu este suficient pentru ca lucrurile sa mearga pentru o perioada lunga de timp. De exemplu, Leul are o fire orgolioasa, nu se multumeste cu putin si vrea ca partenerul sa se plieze perfect pe dorintele sale. Vrea sa aiba libertatea sa flirteze, mai ales daca se simte fermecator. Din pacate, insa, acest lucru nu se va intampla alaturi de un Scorpion, mai ales ca el are tendinta de a fi exagerat de gelos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*