Smoothie din fructe pentru o formă fizică de invidiat.

Două rețete simple de Smoothie-uri din fructe care ehilibreaza mineralele din sânge după ce facem sport și ne stimulează producția de colagen.

Smoothie este o băutură sănătoasă care se prepară dintr-un amestec de fructe, legume, nuci, semințe, apă sau lapte, iaurt, miere și uneori gheață. Nu trebuie toate folosite în același timp, pentru că sunt zeci de combinații pe care le putem încerca. Trebuie doar să avem ingredientele, un blender, un storcător de rădăcinoase, puțin timp liber și multă imaginație.

 

Smoothie din mure și banane conține următoarele produse: două căni mure congelate, o banană mică tăiată felii, o jumătate de cană de lapte de cocos, o jumătate de cană de iaurt, două linguri de suc de lămâie, o lingură miere de albine, o linguriță de coajă răzuită de lămâie(în funcție de dorințele fiecăruia)

 

Smoothie din ananas, mere verzi, lămâie și mentă are în compoziția sa următoarele produse: trei căni de ananas cuburi, două mere verzi mari, o jumătate de  lămâie(din care se reține doar sucul) și opt frunzulițe de mentă proaspătă.

 

Băutura cremoasă, odată pregătită, o turnăm în pahar și o servim, cu mare plăcere. Bineânțeles, să nu uităm ca cel mai bun moment al zilei pentru a ne hrăni cu sucuri proaspete și smoothie-uri este dimineața.

 

Poftă Bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*