Sandviș cu pară

În tot timpul anului, este recomandat ca hrana noastră să fie caldă și consistentă. Dimineața la
micul dejun sau după-amiaza la o gustare sunt minunate niște sandvișuri calde, gustoase și
hrănitoare.

Pentru două sandvișuri avem nevoie de următoarele ingrediente :
-Patru felii de pâine albă(sau neagră), cu semințe sau fără(în funcție de preferințe),
-două felii de șuncă,
-două felii de cașcaval,
-doua pere coapte bine și
-puțin unt.
Mod de preparare:
-se ung feliile de pâine cu unt,
-se spală cu apă rece perele, cu grijă(dacă, eventuual, sunt foarte coapte),
-se curăță perele delicat de coajă(sau nu),
-se rupe codița, se scoate căsuta de semințe și se taie cu un cuțit, în rondele,
-pe două felii de pâine se așează în straturi câte o felie de șuncă, una de pară, una de cașcaval apoi încă o
felie de pară și se acoperă cu feliile de pâine rămase,
-sandvișurile formate se pun la copt în Sandwich-Maker, care o să va anunțe când sunt gata(se va aprinde
butonul roșu).
Un ceai de soc cu lămâie lângă acest sandviș, aduce un plus de vitamina C, care ne ferește de răceli.
Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*