Salată de pui cu ciuperci și paste

Simplă, sățioasă și gustoasă!

Dacă va este poftă de ceva ușor și rapid în același timp, puteți face o Salată de pui cu ciuperci și paste.

Necesarul de ingrediente folosite la prepararea salatei de pui cu ciuperci și paste

Carne de pui(de la pulpele sau pieptul de pui, fără piele și os); 6-7 ciuperci champignon (sau o conservă mică de ciuperci); doi ardei mici grași (verzi, roșii sau galbeni); doi morcovi; o ceapă; o conservă de porumb fiert dulce; o legătură de pătrunjel verde proaspăt; paste(diverse forme, în funcție de dorințe); boia; sare și piper.

Modul de preparare al salatei de pui cu ciuperci și paste

Începem prin a cali ceapa într-o oală puțin înaltă și când prinde puțină crustă, adaug puțină boia și imediat puțină apa. Urmează să adaug carnea tăiată în cubulețe mici și apa este perfectă pentru a evită prăjirea în ulei. Condimentez cu puțină sare și piper, după care adaug pe rând morcovii dați pe răzătoare, ardeii și ciupercile tăiate mărunt. Dacă e nevoie pot adaugă puțină apa până la nivelul cărnii, să îmi asigur și un sos delicios mai târziu. Las să fiarbă totul la foc foarte încet.

Între timp fierb pastele, iar când s-a gătit carnea, amestec într-un vas pastele cu carnea de pui și cu gustosul ei sos. Adaug conserva de porumb fiert dulce și pătrunjelul tocat mărunt. Amestecați bine cu două furculițe și masa este gata. Salata de pui cu ciuperci și paste se păstrează la rece în frigider până la servire.

Poftă Bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*