Ruladă cu caș și legume

Un aperitiv gustos

Pentru a prepara rulada cu caș și legume avem nevoie de: făină albă 000, praf de copt, lapte, apa, unt, caș, sare, castraveți murați, ceapă roșie, ardei verde, măsline umplute și gogoșari.

Necesarul de ingrediente pentru a prepara rulada cu caș și legume

250grame de făină albă 000, 1 pliculeț praf de copt, 30grame de unt, 100ml. apă, 100ml. lapte de vacă proaspăt și 1 linguriță sare.

Necesarul de ingrediente pentru umplutură

150grame de caș ras(din lapte de vacă), 4 castraveți mari murați taiati mărunt, 1 ceapă roșie mare tocată mărunt, 1 ardei verde mic tăiat mărunt, 8 măsline umplute, 1 gogoșar mare tăiat mărunt și 50 grame de caș ras(din lapte de vacă)pentru decor.

Modul de preparare a ruladei cu caș și legume

Se pregătește un vas, în care se întroduc: făina albă 000, praful de copt și untul, după care se amestecă. Urmează adăugarea laptelui de vacă, apa și sare, din care rezultă un aluat moale care se va frământa.

Se răstoarnă aluatul pe o planșetă data cu făină, după care se întinde bine sub formă unui dreptunghi, de aproximativ 1 centimetru grosime.

Din amestecul ingredientelor va rezulta o umplutura, care se va întinde pe aluat.Urmează rularea uniformă și așezarea în tăviță unsă, dându-i formă unei potcoave, pe care o crestăm din trei în trei centimetrii. La sfârșit se presară cașul ras pe aluat și se bagă la cuptor pentru aproximativ de 30-40 minute. Se poate servi călduță, dar și rece.

Poftă Bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed