Rochiile de mireasă colorate câștigă teren

Întotdeauna, de când lumea, se știe că prima alegere a viitoarelor mirese este rochia de mireasă albă, cea mai reprezentativă și cea mai tradițională. În ultimii ani tot mai prezente în alegerea viitoarelor mirese sunt și rochiile colorate care prin forma, modelul și croiala îndrăzneață au câștigat mult teren.

Rochiile de mireasă, alb cu crem, albastre, bleu, roșii sau cu accente negre sunt splendide, iar femeile care decid să le poarte, devin remarcabile. Acest mirese sunt foarte sexi, senzuale și pun pecetea eleganței și a bunului gust.

Dorința femeilor care vor să vadă și să aleagă o rochie de mireasă colorată, este ca și realizată deoarece le pot descoperi în splendoarea lor, la toți mari designeri din țara sau din străinătate.

Pentru a face o alegere perfectă a unei rochii de mireasă colorate, în primul rând trebuie să cereți câteva sfaturi utile, să țineți cont de perioada din an, de tenul pielii dumneavoastră și nu în ultimul rând de silueta dumneavoastră.

Dacă aveți planificată nunta primăvara, rochia ar trebui să aibă nuanțe calde, precum culoarea lavandei sau de ce nu superbul roz pal.

Dacă aveți planificată nunta vara, este bine să alegeți culorile verde, portocaliu sau galben.

Fericitele mirese care au ales ca anotimp toamna, ar trebui să se decidă la nuanțele de cărămiziu, rubiniu sau culorile pământii; iar cele care aleg să se căsătorească iarna, pot opta pentru combinații de culori alb și negru, dar și culori argintii sau purpurii.

O alegere a locației pe care o au multe femei, este malul mării, acolo unde este bine să purtați o rochie de mireasă bleumarin.

Dacă faci parte din categoria mireselor care nu dorește o rochie colorată și nu ești o fire îndrăzneață, poți opta pentru o combinație între corset și o fusta alba simpla, sau o combinație coloristica de verde sau albastru cu alb, mov aprins cu alb sau roz cu alb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed