Ramona Ioana Bruynseels pas gresit in campania electorala pentru prezidentiale

Ramona Ioana Bruynseels, s-a nascut in data de 14 februarie 1980, in Cluj-Napoca, Romania.

A absolvit Facultatea de Drept la Cluj si apoi un masterat in managementul administratiei publice la Scoala de Guvernare John Fitzgerald Kennedy, in cadrul Universitatii Harvard, in Statele Unite ale Americii.

In perioada februarie-martie 2018 a fost consilier al ministerului Apararii, iar in decemrie 2018 a fost consiliera premierului Viorica Dancila, pentru mediul de afaceri.

Ca politician roman si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale in data de 8 iunie 2019, din partea Partidului Puterii Umaniste.

In data de 2 septembrie 2019, invitata la Digi 24, Ramona Ioana Bruynseels este intrebata de moderatorul Marius Pancu, despre partenerii din zona de Est a Romaniei, trimitere la Republica Moldova ori Ucraina. Ramona Ioana Bruynseels raspunde: ,,suntem impreuna cu Rusia parte a NATO, trebuie sa ne continuam exercitiile bilaterale si exercitiile din cadru NATO pe partea militara,, .Declaratia starneste controverse in randul ascultatorilor care poseda minime cunostinte vizavi de relatiile internationale ale momentului.

Ramona Ioana Bruynseels, este casatorita din luna mai a anului 2019 cu bancherul de la First Bank Dominic Bruynseels, care decide sa pleace din functia de CEO, unul din motive fiind si faptul ca sotia sa candideaza pentru presedintia Romaniei si bineinteles inceperea campaniei electorale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*