Pulpițe de pui cu zarzavaturi

Necesarul de Ingrediente:
Pentru a pregăti patru porții de pulpe de pui dietetice cu sos de usturoi verde avem nevoie de : patru pulpe
de pui, cinci roșii mari coapte o ceapă mică, un morcov mic, o bucățică de țelină, un păstârnac mai mare,
o rădăcină de pătrunjel verde, trei căței de usturoi, două legături de usturoi verde, o legătură de pătrunjel
verde, piper negru măcinat și sare albă fină după gust.
Modul de Preparare:
Vom începe în primul rând cu pulpele de pui pe care le vom spăla bine, dupa care le punem la fiert în apă
cu puțină sare. Toate zarzavaturile și roșiile le curățăm, le spalăm și le tocăm foarte mărunt și ulterior le
adaugăm peste pulpele de pui. Le lăsăm să fiarbă bine. Ne apucăm să curățăm usturoiul, să îl tăiem
mărunt și să-l zdrobim în mojar impreună cu sarea albă fină și piperul negru, deja măcinat.
După ce verificăm carnea și constatăm că este fiartă, vom adăuga usturoiul zdrobit grosier, sarea albă fină
și piper negru măcinat, după gust, precum și pătrunjelul verde tocat mărunt. După ce finalizăm preparatul,
oprim focul și acoperim vasul cu un capac. Lăsăm aproximativ cinsprezece minute, după care putem să
începem să servim. Neavând nici un pic de grăsime, se poate servi și rece.
Poftă Bună !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*