Patru dintre cele mai sigure țări în cazul unui război mondial

Instinctul nostru de supraviețuire ne spune că trebuie să găsim un loc sigur pentru a ne adăposti în eventualitatea în care ar izbucni cel de-al treilea război mondial.

Republica Malta, este un arhipelag în Marea Mediterană și pozitionată în Europa de sud. Această țara insulara cuprinde 6 insule și este divizată în 7 regiuni, amplasate strategic, este greu că să fie invadată sau cucerită, ceea ce conferă un loc sigur în cazul unui război mondial.

Republica Irlanda, este un stat suveran, aflat în Europa de Vest și are frontieră terestră strictă numai cu Irlanda de Nord, iar restul limitelor tării fiind tărmul Oceanului Atlantic. Irlanda urmează o politică de neutralitate, este o țara prosperă și în continuă dezvoltare și nu are legături cu nici una dintre posibilele tări combatante, într-un potențial Război Mondial.

Statul Bhutan, este un stat neutru și este poziționat în centrul Munților Himalaya, între India și Tibet.Țara este considerată o locație unică și cel mai excelent adăpost din lume, în cazul unei deflagrații mondiale. O trăsătură distinctivă, a acestui stat, este că nu are relații diplomatice, militare și politice cu Statele Unite ale Americii.

Tuvalu, este o mică țara insulara și cu atitudine neutră situată în mijlocul Oceanului Pacificului. Ea este situată la jumătatea distanței dintre Hawaii și Australia, cele 4 insule care constituie statul Tuvalu sunt considerate foarte sigure în cazul unui război mondial. Neavând resurse naturale vitale, nu va fi sub nici o formă în vizorul puterilor mondiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed