Honolulu si plajele de vis

Honolulu, înseamnă ”locul protejat”este capitala statului Hawaii, este o excepționala localitate modernă, unde s-au investit sume colosale pentru atracția milioanelor de turiști, dornici să se rupă de cotidian și să viseze cu ochii deschiși un sejur de lux autentic și care se remarca prin plajele sale întinse, romantice și curate, dar și ca stațiune balneară și de agrement. Orașul, este poziționat pe insula Oahu, din Statele Unite ale Americii.

Zonă central urbană este delimitată de jur împrejur de obiectivele militare și plajă. Mergând la pas putem descoperi sedii, politice, de afaceri, de divertisment, educative, arte, mese rafinate, teatre, muzee, sport, viață de noapte și evenimente culturale, toate profesionist prezentate și organizate.

Pe plaja din Waikiki se pot întâlni hoteluri extraordinare, grandioase prin dizain arhitectural care oferă toată gama de condiții și confort, dar mai ales o vedere un peisaj impresionant și viu. Waikiki, zona matcă a industriei turistice neconvenționale, a statului Hawaii, care răsfață turiștii prin povești de viață, peisaje și relaxare totală.

Una din atracțiile speciale sunt Chinatown, Waikiki Beach și Manoa Valley. Doritorii de sport, de mișcare în natură și distracții pot practica canoing, surfing, călărie pe zona nisipoasă a plajei, snorkelling, dar și shoping pe plajă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed