Guvernul din Peru accepta propunerea pentru reactivarea lucrărilor paralizate la nivel national

Presedintele Martín Alberto Vizcarra Cornejo a anuntat, de asemenea, ca Guvernul a acceptat propunerea de decret urgent al contra-Actului, cu o cerere imediata pentru reactivarea lucrarilor paralizate la nivel national.

In timpul prezentarii principalelor masuri ale Cabinetului condus de prim ministrul Vicente Zeballos, spunand ca in acest fel va contribui la optimizarea inversiunii publice si la dinamizarea economiei.

Dupa cum s-a explicat, reactivarea lucrarilor paralizate este una dintre masurile care asigura executivul in indeplinirea Planului guvernamental.

,,Noi reusim ziua fara odihna, pentru a raspunde cerintelor si nevoilor peruanilor, dar acest efort necesita contributia tuturor: institutiile, oamenii de afaceri, lucratorii, studentii, peruanii de pe coasta, Sierra si jungla pot contribui la aceasta cauza,, , Am subliniat.

Seful statului a anuntat, de asemenea, un decret urgent pentru toate unitatile farmaceutice publice si private din tara sa aiba medicamente generice pentru vanzare.

De asemenea, proiectul care modifică Legea 30309, pentru a promova mai eficient cercetarea stiintifica si inovatia tehnologica. De asemenea, decretul urgent pentru controlul fuziunilor sau concentrarilor corporative si reglementarea portabilitatii armelor, relateaza jurnalul El Tiempo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*