Curiozități de pretutindeni…

Știați, că?

-La maiasi, bărbații nu puteau să întrețină raporturi sexuale cu femeile înainte de căsătorie, de aceea ei foloseau sclavi homosexuali pentru a-și satisface nevoile fiziologice.

-Circa 12 copii sunt oferiți zilnic, în maternități, altor mame decât cele naturale. Această statistica include toate țările lumii.

-Chiar și astăzi, în unele regiuni ale Braziliei, încă se prepară “cafeaua dragostei”. Tradiția spune că femeia să-i pregătească o cafea iubitului ei, pe care să o filtreze printr-un chilot purtat. Această băutură se pare c-ar avea efect afrodisiac.

-Sexul oral cambodgian este o felație care se realizează cu ceai cald în gură.

-Dihorii dorm 20 ore pe zi.

-Absolut toți copiii se nasc fără rotule. Ele se formează complet în intervalul de vârstă de 2-6 ani.

-Cea mai întrebuințată legumă din lume este ceapa.

-Șobolanii și caii nu pot vomita.

-Melcii pot dormi 3 ani.

-Doi din trei americani suferă de hemoroizi.

-V-ați întrebat ce a fost mai întâi, oul sau găina? Biblia a răspuns deja la această întrebare. Conform Genezei 1:20-22, găina a apărut înaintea oului.

-Insulele Mauritius aflate în Oceanul Indian dețin unul dintre cele mai spectaculoase terenuri de golf din lume ce au fost construit separat pe o insulă tropicală, fiind mărginite de nisipul fin și alb al plajei.

-În 1948, un raport asupra sexualității americanilor a arătat că 65% dintre bărbații care locuiesc la țara întrețin raporturi sexuale cu animale.

-Un tânăr chinez i-a scris peste 700 scrisori iubitei lui, în care o cerea în căsătorie. Ea s-a căsătorit până la urmă cu poștașul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed