Cazul Caracal si un sistem 112 in moarte clinica

Hotararea remarcabila a Curtii de Justitie a Uniunii Europene pe o crima din Lituania, similara cu tragedia din Caracal.

Prin urmare, Curtea de Justitie a Uniunii Europene a adoptat joi, 5 septembrie 2019, o hotarare de interpretare a Directivei privind ,,Serviciul Universal,, (Directiva 2002/22/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 7 martie 2002 privind serviciul universal si drepturile utilizatorilor cu privire la retelele si serviciile electronice de comunicatii, modificata prin Directiva 2009/22/CE a PE si CE din 25 noiembrie 2009).

Curtea de Justitie a Uniunii Europene obliga operatorii de telecomunicatii din Uniunea Europeana sa transmita gratuit informatiile care permit localizarea apelantului autoritatii care trateaza apelurile de urgenta 112.

Autoritatile Statului doarm bustean pe Directiva de 12 ani. Romania avea obligatia de a o implementa inca de la aderarea la Uniunea Europeana, in data de 1 ianuarie 2007).

Eleva de numai 15 ani Alexandra Macesanu, pana sa fie ucisa şi-a pus toate speranţele în sistemul de urgenta 112 al statului. Un serviciu care are chiar el nevoie de salvare. Alexandra nu a putut fi salvata pentru ca nu a fost localizata exact (in timp si spatiu) de STS. SRI. Evenimentul zguduitor din Caracal aduce la suprafata chestiuni greu de imaginat, ţinute sub preş.

Adevarul este ca in spatele angajamentului de salvare a Alexandrei Macesanu, s-a aflat si se afla un întreg sistem de urgenţă fara putinta si corupt.

Asadar Alexandra Macesan ne-a demascat fara sa vrea, că la capătul firului e doar România cea coruptă, incapabila, fără nici un fel de scrupule.

Alexandra Macesanu, este o eroina care ne-a demonstrat, cu prețul vieții ei, că taxele pe care le plătim zi de zi, luna de luna si an de an, intră în buzunarele fara fund al celor complici la crima, care ne injosesc la ghișee și care ne răspund cu aroganta de la Guvern si Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*