Aroma din buchetul ceaiului verde

Ceaiul verde este prin excelentă o băutură orientală

Dacă doriți să slăbiti este bine să consumați o ceașca de ceai verde în fiecare dimineată înainte de masă pentru a suprima pofta de mâncare și pentru a vă ține la distantă de sursele de hrană. Tehnică de servire în situația unei cure de slăbire este să îl consumați astfel: pe timpul verii, când este caniculă trebuie să serviți ceașcă de ceai verde rece, iar în perioadă rece de iarnă trebuie să serviți ceașcă de ceai verde fierbinte.

Motivul pentru care trebuie adoptată această tehnică are o explicație normală, deoarece corpul se va implică mai mult să răcească sau să incălzească ceaiul verde și asfel corpul va consuma mai multe calorii.

O ceașcă ceai verde o putem pregăti imediat prin folosirea unei cantităti de apa, de preferintă potabilă, curată. Fierbeți apa în ibric la foc redus, pană vedeți că bulele se ridica la suprafată, după care turnați apa caldă în cană unde asteaptă frunzele de ceai verde sau plicul cu ceai verde, după care lăsati ceaiul verde la infuzat 3 minute. Pentru a simți savoarea naturală și bogată a ceaiului verde, încercați să îl serviți fără să introduceți zahăr sau lapte în cană. Ceaiul verde se poate servi și rece.

Ceaiul verde trebuie consumat cu moderație, ceaiul verde nu prezintă riscuri, însă există unele situații în care ar fi indicat să consultați imediat doctorul de familie.

Ceaiul verde poate interacționa cu unele medicamente cum ar fi contraceptivele sau unele antibiotice, așa ca cel mai bine ar fi să ceri părerea unui specialist dacă știi că te aflii sub medicație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed